1 Ocak 2013 Salı

Yeni yılın ilk günü...

Son iki haftadır ne zaman yazı yazmaya başlasam bir şekilde yarım kalıyor. Tamamlamak için girdiğimde de ne yazacağımı unutup baştan başlıyorum, sonra yine yarım kalıyor. Dolayısı ile iki haftadır tek cümle paylaşabilmiş değilim :) Öte yandan dün gece itibariyle 2013'e girmiş bulunduğumuzdan dolayı toparlayıp yazamadığım tüm konuları geride bırakıp, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.

Evet bugün 1 Ocak 2013... Hayattaki 30. yılım :)Yazması ne kadar kolaysa, söylemesi bir o kadar garip. Senelerin bu kadar çabuk geçmesine, dün olmuş gibi gelen bir olay aklıma geldiği zaman üzerinden 10-15 sene geçmiş olmasına, ve 30 yaşımda olduğuma inanamıyorum!

Aşkımla 4. yılbaşımızdı ve ilk kez evimizde baş başa geçirdik. Yılbaşının hafta içine gelmesi nedeniyle ailelerle birlikte plan yapamadık. İşten çıktıktan sonra anneme yemeğe gidip, sonra o kadar yolu dönmeye de üşendik. Sonuçta mütevazi soframızı kurup, baş başa yemeğimizi yedik ve gece 11 civarı sahile indik. 12'ye doğru motora binip karşıya geçtik, sonra sahilde bira içip eğlenen ergenlerin arasına karışıp tam 12'de atılan havai fişekleri izledik :) Bir süre Beşiktaş sokaklarında tatlı yiyebileceğimiz açık bir yer aradıktan sonra, barlardan başka açık bir yer olmadığını hüsranla farkedip tekrar Üsküdar'a geçtik. Neyse ki Bolulu Hasan Usta açıktı, tatlımızı yiyip evimize döndük, çok geç olmadan da yattık :)

Dün geceden bazı kareler..





 Bugün yılın ilk kahvaltısını dışarıda yaptık. Sonrasında da sinemaya gittik. "The Impossible" yılın ilk filmi oldu.

Bu hafta oldukça hareketli geçecek. Perşembe günü yaşgünüm ve ailece kutlayacağız. Cuma akşamı da arkadaşlarla "Piraye Meyhane"deyiz :)

Görüşmek üzere...

İLKE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfalar